:
Суспільне представляє: телемарафон на підтримку України «Embrace Ukraine»

Суспільне представляє: телемарафон на підтримку України «Embrace Ukraine»

18 червня 2022

21 червня о 21:00 Суспільне Мовлення запрошує до перегляду благодійного телемарафону на підтримку України «Embrace Ukraine», який відбудеться в Амстердамі за участі Kalush Orchestra, Джамали, Вєрки Сердючки та інших зірок Євробачення.

Подію транслюватимуть на Першому каналі Суспільного Мовлення, а також Суспільне Культура, Суспільне Донбас, Суспільне Крим.

Читайте також: Як суспільні мовники підтримують тимчасово переміщених українців

Основна мета проєкту — популяризація та донесення до європейської спільноти прагнення українців до становлення миру, відстоювання своєї національної самобутності та незалежності, розвитку демократичного суспільства. Це особливо важливо напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі, де 23-24 червня розглянуть питання надання Україні статусу держави-кандидата в члени ЄС.

Суспільне покаже виступи найяскравіших учасників Євробачення та світових зірок: ​​

  • Kalush Orchestra
  • Verka Serduchka
  • Jamala
  • Ruslana
  • Blind Channel
  • Conchita Wurst
  • Malik Harris
  • S10

Читайте також: Суспільне Мовлення спільно з Кабміном презентували перші кроки підготовки до проведення Євробачення-2023

Подія створена для підтримки України, привернення уваги до кривавої війни росії проти України, наголошення на тому, що Україна заслуговує бути частиною Європи, повноправним членом Євросоюзу та потребує підтримки світової спільноти. Концерт надасть можливість нагадати всьому світу про європейський вибір України, відстоювання країною цивілізаційних цінностей на військовому, дипломатичному, культурному та економічному фронті.

Також у межах події збиратимуться кошти через глобальну фандрейзингову платформу UNITED24 — на закупівлю рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим внаслідок повномасштабної війни рф в Україні.

Щоб залучити до перегляду й підтримки України найширшу аудиторію, Суспільне Мовлення, яке придбало виключні телевізійні права на марафон, надає можливість телевізійним компаніям транслювати подію в прямому ефірі або в запису на території країн усього світу з некомерційною метою на таких умовах: українською й англійською.

Зазначимо, що Суспільне Мовлення було співорганізатором благодійних концертів-марафонів на підтримку України у світі «Save Ukraine — #StopWar» у Польщі та Німеччині, в межах яких було зібрано понад 50 млн грн благодійної допомоги.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Читайте також: