:
Марафон «Єдині новини» запустив кампанію «Тепла країна»: як підготуватися до зими й подолати виклики разом

Марафон «Єдині новини» запустив кампанію «Тепла країна»: як підготуватися до зими й подолати виклики разом

13 жовтня 2022

Редакції медіагруп Суспільне Мовлення, Starlight Media, 1+1 media, Inter Media Group та телеканалу «Рада» об’єднують зусилля з маркетинговими командами, державою та міжнародними партнерами заради підготовки країни до цієї складної зими.

Медіагрупи під час кампанії «Тепла країна» сфокусують свої зусилля на наданні повної та практичної інформації, що допоможе населенню правильно підготуватися до холодної пори року, знати, як діяти в екстремальних ситуаціях, збільшить внесок всіх українців у перемогу на цьому зимовому фронті.

Читайте також: Суспільне Мовлення і BBC підписали Меморандум про співпрацю під час Євробачення-2023

Інформаційна кампанія комплексно реалізовуватиметься в ефірі марафону «Єдині новини», в соціальних мережах, зовнішній рекламі та залучатиме лідерів думок і партнерів з державного, міжнародного та приватного секторів.

«Ми згуртувалися, щоб під час марафону “Єдині Новини” разом з партнерами у проєкті “Тепла країна” допомогти українцям підготуватися до екстремальних ситуацій, які можливі у холодну пору року. Завдання Суспільного – бути з українцями, інформувати та підтримувати їх. Команда Першого каналу Суспільного Мовлення у цій інформаційній кампанії надаватиме корисну інформацію, щоб українці раціонально використовували ресурси, берегли тепло в домівках і були готові правильно діяти у будь-якій ситуації. Зима очікується важкою, але переконаний, що разом ми вистоїмо. Прості правила «теплої країни», складені разом з експертами, мають допомогти у цьому», — зазначив генеральний продюсер дирекції телебачення Суспільного Мовлення Григорій Тичина.

Серія роликів, сюжетів та інформаційних матеріалів «Теплої країни» допоможуть українцям дізнатись, як обігріти свої будинки, відповідально споживати ресурси та як діяти в екстремальних умовах. Головний заклик кампанії — «Переможемо зиму разом!».

«Українці не раз уже доводили, що обʼєднавши зусилля, можна досягти потужних результатів. Завдяки ЗСУ у нас є можливість цю зиму зустріти. Ми всі готуємося до нових викликів, до холодної пори року і обʼєднуємось задля збереження тепла у наших домівках в усіх куточках України, де мешкають українці й де наші військові захищають нас від російської агресії та боронять наші кордони», — розповіла виконавча продюсерка та керівниця творчого об’єднання «Суспільна студія» Наталія Загуменна.

Читайте також: Діджитал-платформи Суспільного рекомендовано як джерело надійної інформації

«Тепла країна» — це комплексна інформаційна кампанія, що створюється національним марафоном «Єдині Новини» в партнерстві з Міністерством розвитку громад та територій, Міністерством енергетики, Міністерством культури та інформаційної політики, GIZ та Світовим Банком. Цей проєкт про єдність, знання та прості дії, що допоможуть нашій країні вистояти цієї зими у час війни, ворожих обстрілів нашої інфраструктури, завданих втрат нашому житловому та енергетичному комплексу.

Творці «Теплої країни» закликають до підтримки проєкту — у поширенні корисних матеріалів, партнерстві та застосуванні корисних порад у власному побуті. Проєкт відкритий до нових партнерів — з міжнародного, приватного та громадських секторів. Переможемо зиму разом!

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Читайте також: