:
«Новий відлік»: підрив дамби Каховської ГЕС. Якими будуть наслідки катастрофи?

«Новий відлік»: підрив дамби Каховської ГЕС. Якими будуть наслідки катастрофи?

09 червня 2023

У п’ятницю, 9 червня, о 19:00 розпочнеться наступний випуск суспільно-політичного токшоу «Новий відлік», що виходить щоп’ятниці на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Дніпро, Суспільне Тернопіль тощо), ютуб-каналі Першого та в ефірі Українського Радіо.

Читайте також: «Канашевич» та «Онікс» — дивіться історії з передової у проєкті «ПОЗИЦІЯ УКРАЇНА»

Ведучий токшоу «Новий відлік» Андрій Діхтяренко разом із запрошеними гостями говоритимуть про підрив дамби Каховської ГЕС і про те, якими будуть соціально-гуманітарні, військові, екологічні, політичні та міжнародні наслідки катастрофи.

Гості студії:

  • Тетяна Тимочко, голова Всеукраїнської екологічної ліги;
  • Олексій Гончаренко, народний депутат від фракції «Європейська солідарність»;
  • Михайло Цимбалюк, народний депутат від фракції «Батьківщина»;
  • Олександр Маріковський, народний депутат від фракції «Слуга народу»;
  • Євген Магда, директор Інституту світової політики;
  • Олександр Кочетков, політичний та військовий аналітик, колишній інженер-конструктор КБ «Південне».

Гості онлайн:

  • Євген Рищук, міський голова Олешок;
  • Віталій Головня, заступник міністра аграрної політики та продовольства України;
  • Давід Стулік, старший аналітик дослідницького центру «Європейські цінності» в Празі, речник представництва ЄС в Україні 2007–2019 рр.

«Новий відлік» — це майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України. До студії «Нового відліку» запрошують експертів, які аналізують головні події тижня. Серед постійних тем програми — ситуація на фронті, внутрішня та міжнародна політика, соціально значущі теми, спростування російської дезінформації та фейків.

Дивіться та слухайте токшоу «Новий відлік» з ведучим Андрієм Діхтяренком щоп’ятниці о 19:00 з березня на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення на ютуб-каналі Перший. В ефірі Українського Радіо можна слухати перший блок токшоу «Новий відлік».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Читайте також: