:

"Книга.UA" у новому форматі і з новим ведучим

16 серпня 2010

16 серпня відбулася презентація оновленого проекту "Книга.UA". Презентація проекту проходила у книжковому клубі-магазині "Читай город".

Оновлена програма "Книга.UA" розповідатиме про книжки не як про речі, що надруковані і лежать у крамницях, а про людей, ідеї та життєві ситуації, які є першопричиною виникнення змісту книжок.

Новим ведучим програми буде Антон Фрідлянд – письменник, журналіст, сценаріст.

"Це досить сміливий крок, як на мене, робити програму про книги. Нажаль, сьогодні України переживає не самий "зірковий" час книгодрукування. Відрізнятися програма буде тим, що глядач почує про книжки думки людей із абсолютно різних соціальних верств населення", - розповів Антон Фрідлянд.  

Оновлений проект будується за принципом елекронного блогу, де абсолютно різні люди рекомендують зовсім різні книги. Серед таких людей будуть письменники, журналісти, продавці книгарень.

"В програмі буде багато різноманітних рубрик, в яких окремо розповідатиметься про чималий спектр сучасної літератури. Зокрема, буде рубрика про культові книги, про бульварне чтиво, дитячу книжку, інтернет літературу та багато іншого", - додав Сергій Неретін, головний редактор проекту.

Перший ефір заплановано на 28 серпня, темою якого буде "Література і гонорари. Як можна заробляти на літературі".

Читайте також: