:
Нові декорації до нового сезону на Першому

Нові декорації до нового сезону на Першому

17 серпня 2010

Перший Національний канал України відкрито публікує ескізи абсолютно нових декорацій, які глядачі зможуть побачити в ефірі лише з 25 серпня.

Завчасно афішувати таку інформацію не наважувався ще жоден український канал. Воно й не дивно, адже Перший в усьому має бути першим!

"25 серпня глядачі побачать абсолютно новий канал! Ми доклали максимум зусиль для того, щоб Національне телебачення країни стало номером один. Зміни торкнулися як зовнішньої графіки, так і внутрішнього контенту каналу. Звичайно, перед нами стояло завдання не з легких. У той час, коли більшість укрїнців відпочивало під час літніх відпусток, співробітники Першого працювали без відпочинку і вихідних, щоб у новому сезоні глядач зміг побачити безліч нових креативних проектів", - розповів Єгор Бенкендорф, генеральний директор НТКУ.

Зіркові ведучі, нові проекти і креативні декорації – ми працюємо для вас!

"Впевнений, що глядачі гідно оцінять нові проекти і нових зіркових ведучих, які відтепер будуть працювати для глядачів Першого Національного. Нам є чим вас здивувати!", - зазначив Олексій Семенов, головний продюсер НТКУ.

Тож з 25 серпня Ви на власні очі зможете оцінити наші старання.

Читайте також: