:
Бій Володимира Сидоренка і Мбанви Матумли в прямому ефірі

Бій Володимира Сидоренка і Мбанви Матумли в прямому ефірі

18 серпня 2010

28 серпня о 21:45 у прямому ефірі Першого Національного бій за звання інтернаціональногоо чемпіона за версією WBC в першій найлегшій вазі між семикратним екс-чемпіоном світу Володимиром Сидоренко (Україна) та чинним чемпіоном світу за версіями ICB і UBO Мбанвой Матумлою (Танзанія).

Володимир Сидоренко

Один з найбільш титулуваних українських боксерів, Сидоренко є кумиром багатьох любителів боксу. Профдебют Володимира відбувся 3 листопада 2001 року. Боксер провів 25 поєдинків, з них - 21 перемога, 2 поразки, 2 нічиї. З 25 поєдинків 12 - титульних! Звання чинного чемпіона світу втратив у травні 2008 року, програвши за очками. Володимир провів тільки один професійний поєдинок в Україні у 2003 році. Більшість боїв провів у Німеччині, будучи на контракті у Клауса-Пітера Коля. Були поєдинки також у Польщі, Франції та Японії.

Мбанва Матумла

Мбанва Матумла - один з кращих африканських боксерів. У його активі 24 поєдинки: 19 перемог, 4 поразки. Чинний чемпіон світу. Став таким в останньому поєдинку в грудні 2009 року. Прізвище African Golden Boy. Більшість боїв провів на своєму континенті, але є перемоги в Італії, Казахстані, Венесуелі, куди приїжджав як опонент, а в результаті вигравав у гордих господарів на прикрість місцевим вболівальникам.

Читайте також: