:
Відзначай свято твоєї Батьківщини разом з Першим Національним!

Відзначай свято твоєї Батьківщини разом з Першим Національним!

18 серпня 2010

24 серпня Перший Національний транслюватиме всі урочисті заходи, присвячені 19-й річниці Незалежності України.

19 років минуло з дня проголошення України незалежною демократичною країною.

До Дня Незалежності Перший Національний підготував трансляції усіх найважливіших заходів за участю перших осіб держави, великого святкового концерту з Майдану Незалежності та прямих включень з українських міст.

24 серпня дивіться на Першому Національному урочисті трансляції до Дня Незалежності України за такою програмою:

  • 9:00 – Молитва за Україну у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі;
  • 10:00 – Урочистості з нагоди Дня Незалежності. Включення з міст України;
  • 13:30 – святковий концерт з Майдану Незалежності (за участю відомих естрадних  виконавців). Трансляція концерту призупинятиметься лише для виходу в ефір випусків новин о 15:00, 18:00 та "Підсумків дня" о 21:00.

"Перший Національний вже багато років висвітлює усі найважливіші події, які відбуваються в Україні. Державні заходи, що відбудуться 24 серпня – не виключення. Та все ж, одним з головних подарунків до відкриття нового телевізійного сезону, який вже традиційно стартує після Дня Незалежності, стануть нові проекти, які виходитимуть в ефір Першого вже з 25 серпня", - зазначив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Дивіться урочисті трансляції до Дня Незалежності України на головному телеканалі України та святкуйте разом з Першим Національним!

"Перший Національний" - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18 +" за 2010 рік склала 2,59% (загальна аудиторія). Президент - Єгор Бенкендорф.

Читайте також: