:
В'ячеслав Сенченко і Чарлі Хосе Наварро поміряються силами за звання чемпіона світу за версією WBA

В'ячеслав Сенченко і Чарлі Хосе Наварро поміряються силами за звання чемпіона світу за версією WBA

20 серпня 2010

30 серпня о 21:45 в ефірі Першого дивіться бій за звання чемпіона світу за версією WBA між В'ячеславом Сенченком (Україна) і Чарлі Хосе Наварро (Венесуела).

В'ячеслав Сенченко 30 серпня вдруге захищатиме свій пояс чемпіона світу за версією WBA в напівсередній вазі. Його суперником буде представник Венесуели Чарлі Хосе Наварро (18 перемог - 3 поразки - 0 нічиїх, 13 боїв закінчив нокаутом).

Наварро - правша, є чемпіоном Федерації латинських країн за версією WBA в напівсередній вазі і має за плечима величезний досвід виступів за межами своєї країни (Німеччина, Японія, Аргентина, Панама, Колумбія).

Поєдинок стане центральним файтом міжнародного боксерського турніру серед професіоналів "Pro Boxing Show VII", який пройде на центральному майдані Донецька.

Крім того, вперше ринг-анонсером в бої за звання чемпіона світу WBA буде Майкл Баффер, який здатний завести публіку до шаленого напруження і тримати хід поєдинку на найвищому рівні.

Майкл Баффер професійний конферансьє у світі боксу. Він відомий своєю коронною фразою, яку виголошує перед кожним боєм: "Let's get ready to rumble!" ("Приготуйтеся до бійки"), а також особливою манерою представлення боксерів. Він розтягує певні звуки при оголошенні імені спортсмена, що робить його голос впізнаваним в усьому світі.

Секундантом в центральному поєдинку вечора боксу буде не менш зірковий Фред Роач.

Читайте також: