:
У новому сезоні Перший Національний запустить 26 нових програм

У новому сезоні Перший Національний запустить 26 нових програм

20 серпня 2010

З 25 серпня на Першому вийде 40 програм, серед яких 26 - абсолютно нові. Програми, які виходили і в минулому сезону, значно видозмінені, покращенні і доведені до стандартів сучасного телебачення. Так як і в нових проектах у них нова графіка і нові декорації.

"У новому сезоні глядачі зможуть побачити нову графіку каналу. Це дуже проста ідея - багато облич різноманітних людей. Ми зняли більш як півсотні людей з усіх куточків України. Крім цього, з 25 серпня на Першому Національному виходитиме в три рази менше реклами, але таке зменшення компенсуватиметься її вартістю, котра збільшиться приблизно в 10 разів. Зрозуміло, що за 5 місяців неможливо зробити величезний стрибок, але певні результати вже видно", - розповів на прес-конференції, присвяченій відкриттю нового сезону, генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф.

З нового сезону на Першому працюватимуть Ольга Сумська, Тала Калатай, Юрій Кот, Тетяна Гончарова, Ігор Посипайко та багато інших популярних в Україні ведучих.

Крім оновлених програм, Перший готує своїм глядачам ще ряд сюрпризів, серед яких нове футбольне спортивне шоу "Футбольний код", трансляція популярного конкурсу "Eurovoice", вести який буде Памела Андерсон, а також трансляції масштабних спортивних і інформаційних подій.

Читайте також: