:
Сердючка, Джамала та Пугачова боротимуться за право представляти Україну на

Сердючка, Джамала та Пугачова боротимуться за право представляти Україну на "Євробаченні-2011"

21 серпня 2010

Незважаючи на погоду, від якої час від часу аж мурахи по спині бігали, конкурсантів на другому дні кастингу не поменшало. Навпаки, вразити своїм талантом на "Olmeca Plage" завітало ще більше бажаючих, ніж учора.

Серед більше ніж 60-ти претендентів були такі зіркові конкурсанти як Джамала, EL Кравчук, Міка Ньютон, Олексій Матіас, Пара Нормальних та інші.

Співачка Джамала своїм виступом підкорила серця не лише суворого журі, а й суперників по кастингу. На прохання суддів вона виконала не одну, а одразу дві композиції зі свого нового альбому. За словами Руслани Писанки, це - єдина учасниця, з якої варто брати приклад: "Це конкурсантка, в якій гармонійно поєднується талант співачки, стиль, фігура і зовнішність".

Репертуар виконавців був абсолютно різноплановим: хтось співав про бурячки, хтось про білі літаки, а хтось про свої потаємні сни. Секрет успіху у кожного теж оригінальним і несподіваним. Так, гурт "Українські барви", пам'ятаючи про успіх Олександра Рибака, вийшли на сцену з двома скрипками, мабудь, з надією, що це подвоїть їхню удачу. Один із конкурсантів, Денис Повалій, "виплив" на сцену в масці аквалангіста. Цей же стиляга Денис також запам'ятався своїм прикидом з яскравим написом "ЛОХ - ЦЕ ДОЛЯ", мабудь, він просто забув, що лохів на "Євробачення" не пускають.

Пугачова, до речі, теж не прогавила можливості позмагатися за шанс представити Україну на "Євробаченні". Щоправда, ім'я виконавиці не Алла, а Наталя. Словом, на одному лише прізвищі далеко не виїдеш...

Прослухавши і переглянувши більш ніж 200 виступів впродовж двох днів, професійне журі мало обрати тридцятку найкращих. Справа ця погодьтеся не з легких, адже, незважаючи на втому і, мяко кажучи, не теплу погоду, потрібно вирішити, хто ж вартий шансу представити Україну в Європі.

Журі так сподобалися виступи, що замість 30-ки, до Національного відбору потрапило 35 кращих виконавців. "Був дуже високий професіональний рівень, тому ми вирішили дати шанс більшій кількості виконавців, і нехай глядачі визначають, хто з них найдостойніший", - сказав наприкінці кастингів заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш.

Отже, перелік щасливчиків, що потрапили до Національного відбору на "Євробачення-2011", і вже пішли готувати конкурсну англомовну пісню, якою, власне, вони і збираються вразити Європу:

  1. Джамала
  2. Вєрка Сердючка (Андрій Данилко)
  3. гурт "Закльопки"
  4. Анастасія Приходько
  5. Злата Огнєвіч
  6. гурт "Армія"
  7. Іван Березовський
  8. Аріна Домськи
  9. Віталій Галай
  10. гурт "Метрополітен"
  11. Максим Новицький
  12. гурт "Heksi"
  13. Шаніс
  14. Шанті
  15. Олена Корнєєва
  16. Яков Смирнов
  17. Олександр Кварта
  18. гурт "Даха Браха"
  19. Інна Воронова
  20. Едуард Романюта
  21. Міка Ньютон
  22. гурт "Bahroma"
  23. Денис Повалій
  24. DASH
  25. Наталія Пугачова
  26. Маша Собко
  27. дует "Пара Нормальних"
  28. Олексій Матіас
  29. Міла Нітіч
  30. Тетяна Воржева
  31. El Кравчук
  32. Валентин Левицький
  33. Дарья Медова
  34. гурт "VRODA"
  35. Христина Кім

Читайте також: