:
Ірина Антонович:

Ірина Антонович: "Я пантера перед стрибком"

27 серпня 2010

Після реорганізації Першого Національного Ірина Антонович – одна з небагатьох ведучих каналу, що підкорила своїм талантом нове керівництво. Відтепер вона щоранку з'являтиметься у новому жіночому шоу "Легко бути жінкою".

У попередньому варіанті програми "Легко бути жінкою" були інші ведучі. У вас не має відчуття, що ви зайняли чиєсь місце?

Телебачення-це структура, де постійні зміни – це норма. Як  нормою є і перехід ведучих з програми в програму. Це по-перше. А по-друге. Від минулого проекту  лишилася тільки назва. Фактично, тепер це зовсім інша програма, новаторський формат для українського телебачення.

Зрозуміло, що ви професіонал, але все ж, Ірино, ви як і будь-яка жінка, не позбавлені емоцій. Як ви сприйняли закриття вашої програми "Життя триває", ведучою якого ви були протягом двох останніх років?

Відчуття суму звісно було. Бо це частина мого життя. Але я люблю нові враження і нові емоції. Крім того, вважаю,що на TV потрібно постійно рости і розвиватися. Ток –шоу у прямому ефірі - це для мене цікавий виклик долі.  Я буду працювати разом з телеведучими  Тетяною Гончаровою та Інною Цимбалюк.  І зараз я відчуваю своєрідний  адреналін, ну, як пантера перед стрибком (усміхається).

У чому, на вашу думку, полягає  професіоналізм ведучого?

Я вважаю, що ведучий формує суспільну думку. Тому він повинен мислити в кадрі. Одначе гарна зовнішність і вимова, певний шарм, привабливість теж мають велике значення. Бо викликають  позитивні емоції у глядача і що особливо важливо-відчуття довіри.

У жінки ніколи не питають про вік, але вас можна назвати "жінка без віку" Як доглядаєте за собою?

Передусім - дієта. Треба контролювати себе, адже у багатьох жінок, та й у мене є тенденція до повноти. А ще багато часу проводжу на  природі. Більше довіряю активному способу життя, аніж кремам від зморщок. А найголовніше доброзичливість та радісні емоції.

Але дієта – це хіба не найголовніший ворог жіночої фігури?

Для мене дієта - це не заборони, а лише обмеження. Тобто всього по-трішки. Як сказала одна балерина, жінці треба просто звикнути до постійних недоїдань.

Так для вас не так і легко бути жінкою?

Це неоднозначне питання. Жінці багато випробувань надсилає доля. Але все залежить від твого сприйняття. Треба навчитися все робити з легкістю.

Читайте також: