:
Перший запрошує усіх глядачів стати учасниками журналістських розслідувань

Перший запрошує усіх глядачів стати учасниками журналістських розслідувань

06 вересня 2010

Починаючи з цього тижня, вперше в історії українського телебачення, глядачі можуть стати активними учасниками створення журналістських матеріалів. Зробити це можна в рамках аналітичної програми "Підсумки тижня", яка щонеділі виходить на Першому Національному. Заходьте на сайт програми, надсилайте свої матеріали, залишайте свої відеокоментарі і про вас і ваші проблеми може дізнатися вся країна.

Однією з головних тем наступної програми "Підсумки тижня" стане корупція в земельній сфері. Якщо ви стали свідком беззаконня, у вас є докази корупції або вам вдалося відзняти цікаві кадри - надсилайте їх до редакції програми разом зі своїми коментарями. Зробити це можна, скориставшись спеціальною функцією сайту - "повідомити новину".

Якщо вам відомі факти земельного свавілля - розкажіть про це - скориставшись унікальною функцією сайту "залишити відеокоментар". Для цього достатньо мати вебкамеру, зайти на сайт програми і вибрати функцію "залишити відеокоментар". Система автоматично запише ваше звернення.

Висловіть свою думку, чи можливо в Україні побороти земельну корупцію, і яким чином це можна зробити? Залиште свій відеокоментар з даної теми і можливо саме вашу думку почує вся країна.

Читайте також: