:
Перший показує

Перший показує "Науку та образ"

09 вересня 2010

Перший Національний телеканал підтверджує свої соціально-культурні зобов’язання і починає показ документального серіалу «Наука та образ».

Важливим аспектом у діяльності Першого завжди був освітній напрям, адже телеканал дивляться різні верстви українського суспільства. І просвітницька функція телеканалу, який має найбільше покриття на території України, завжди залишалася однією з пріоритетних у формуванні ефірної сітки та розміщенні програмного продукту.

Кожна серія документального серіалу «Наука та образ» присвячена певній галузі науки, яка представляє сама себе – фізика, хімія, генетика, історія, антропологія тощо. Французький документальний серіал має 10 серій по 30 хвилин.

«Перший Національний телеканал робить усе для того, щоб наші глядачі могли дізнатися щось нове, вдосконалювати свій інтелектуальний рівень і просто бути в курсі останніх наукових тенденцій. Вам не потрібно проводити багато часу в пошуках наукових новинок. Такі серіали, як «Наука та образ», з’являтимуться в ефірі Першого частіше», – розповів генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф.

Дивіться з понеділка по п’ятницю документальний телесеріал «Наука та образ» об 11 годині на Першому Національному.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: