:
Ток-шоу

Ток-шоу "Нащадки": скандал чи вдячність?

09 вересня 2010

Другий тиждень нове молодіжне ток-шоу «Нащадки» епатує глядачів Першого Національного. Вже з першого ефіру проекту було зрозуміло – байдужими він не залишить нікого! До дитячої редакції надходять листи та звернення від глядачів. Думки розділилися: молодь із вдячністю звертається до творчого колективу, дорослі ж навпаки – вимагають зняти програму з ефіру.

«Це добре, що наша програма викликає такий суспільний резонанс. Це означає, що ми обговорюємо найактуальніші і найболючіші теми, які переживає українське суспільство. І ті, хто вимагають зробити це ток-шоу «моральним» і «правильним», на їхню думку, просто не розуміють нашу молодь. Не розуміють, як і чим живуть сучасні підлітки і які проблеми потрібно допомогти їм вирішити. «Нащадки» – це соціальний проект, який має єдину мету - захистити наших дітей. А для цього ми, дорослі, маємо хоча б зрозуміти, що коїться з нашими підлітками. І ми не будемо замовчувати реальну картину, ховаючись за «прилизані» теми», – прокоментувала завідувач редакції дитячих програм Ніна Пономарьова.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: