:
Бориса Апреля зняли з ефірів «Нащадків»

Бориса Апреля зняли з ефірів «Нащадків»

09 вересня 2010

Під час прямого ефіру молодіжного ток-шоу «Нащадки» на Першому Національному в четвер, 9 вересня, ведучий Борис Апрєль, розхвилювавшись, жартома зробив заяву: «Ті, хто вважає, що ми бекаємо-мекаємо – ідіть у дупу!»

Одразу після сказаного, генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф зв’язався із апаратною і дав розпорядження зняти Бориса Апрєля з подальших ефірів:

«Я вважаю, що ведучий має бути відповідальним і ретельно готуватися до ефірів, а також контролювати свої емоції».

Водночас, головний продюсер НТКУ Олексій Семенов додав:

«Як і багато інших українських підлітків, Борис Апрєль не розмовляв українською, але він старається і працює з викладачами. І я знаю, що цим він дав приклад великій кількості молоді. Хоча, зараз ще не ідеально, але через 5-6 місяців це буде інший Апрєль з іншою українською мовою. Дайте можливість їм навчатися, а підлітки, яким теж важко в одну мить заговорити чистою українською, навчатимуться разом із ним».

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: