:
Перший презентує ток-шоу

Перший презентує ток-шоу "Футбольний код"

13 вересня 2010

Перший канал продовжує дарувати своїм глядачам нові цікаві програми та актуальні проекти.

Цього разу в понеділок 13 вересня на глядачів Першого чекає справжнє спортивна подія – презентація нового ток –шоу "Футбольний код". Відтепер кожного понеділка о 22 годині майже година прямого ефіру буде присвячена найактуальнішим футбольним подіям України – огляд матчів Прем’єр-ліги, ігор національної збірної України по футболу, головна ж тема – підготовка України та Польщі до Євро-2012.

Як розповів заступник генерального директора НТКУ (спортивне мовлення та питання Євро-2012) Михайло Метревелі: "Головна відмінність ток-шоу "Футбольний код" - це те, що ми приділятимемо увагу проблемам українського футболу. До студії приходитимуть цікаві гості, які допоможуть вирішити певні проблеми, які сьогодні існують в українському футболі. Це, перш за все, персоналії, які можуть впливати на ситуацію або ж формувати думку перших осіб держави, які приймають сьогодні важливі рішення у підготовці до Євро-2012".

Ведучими що недільного прямо ефірного ток-шоу "Футбольний код" стануть Наталія Розинська та Андрій Столярчук.

Не пропустіть сьогодні, в понеділок 13 вересня о 22 годин на Першому Національному прем’єра ток-шоу "Футбольний код"!

"Перший Національний" – загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: