:
Зустрічайте ведучих конкурсу Дитяче Євробаченння-2010

Зустрічайте ведучих конкурсу Дитяче Євробаченння-2010

13 вересня 2010

Час оголосити ведучих Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2010"! Мовник-організатор конкурсу Белтелерадіокомпанія розглянула понад 100 заявок та провела 2 кастинги, щоб відібрати найкращих. Саме вони представлятимуть Білорусь перед Європою та допомагатимуть 14 молодим зіркам на сцені.

Щасливчиками стали Денис Кур’ян, який знає все про Пісенний конкурс "Євробачення", та Лейла Ісмаїлова, майбутній журналіст.

"Для мене та Лейли завдання стало ще складнішим. Ми перебуватимемо на своїй власній сцені протягом усього конкурсу, і танцюватимемо під ритми пісень 14 конкурсантів. Існують дві речі, що заважають мені гарно танцювати: це моя ліва і права нога. Тому я беру уроки танців, щоб бути більш пластичним, ніж ведмідь у мінському зоопарку", – каже Денис.

Денис - один з найвідоміших телевізійних журналістів Білорусі. Він є автором десятка документальних фільмів, які були відзняті в різних куточках світу. Також він відомий шоумен, головний редактор та ведучий телевізійної програми "Ділове життя" на "Першому каналі" Білорусі.

Та все  ж таки Пісенний конкурс "Євробачення" – його улюблений проект. Протягом п’яти років Денис був білоруським коментатором дорослого та дитячого Пісенного конкурсу "Євробачення". Цього разу він має знайти собі заміну, адже сам перебуватиме на сцені протягом всього шоу разом з чарівною Лейлою. Упродовж шести місяців вона навчалась у Греції, але залишила все для того, щоб взяти участь у проекті.

"Моя мама розповіла мені про кастинг ведучих Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення" і переконала мене взяти у ньому участь. Я відправила свою анкету в останній момент, і щойно я дізналась про потрапляння в двадцятку кращих, забронювала квиток на літак. Я сказала "до побачення" країні, де виготовляють найсмачнішу каву у світі, і поїхала до рідного Мінська", – говорить Лейла.

Коли вона дізналась, що партнером Дитячого пісенного конкурсу "Євробачення" є ЮНІСЕФ, вона ще більше захотіла стати частинкою цієї великої події.

"Найкраще, що могло зі мною статися в цей час, це перемога у кастингу ведучих. Мої мрії здійснились, і я отримала цю роботу", – каже Лейла.

Цього року організатори вирішили, що ведучі матимуть свою власну сцену у Мінськ Арені. Але найголовніше, що вони будуть підтримувати учасників, співати й танцювати разом з ними протягом шоу. Отже, Денису та Лейлі залишилось зовсім небагато часу для вивчення танцювальних рухів усіх 14-ти конкурсантів.

Читайте також: