:

"Африканські пристрасті" Чемпіонату світу з футболу!

13 травня 2010

Перший Національний спільно з "Савік Шустер Студіо" запускає спільний проект на час проведення Чемпіонату світу в ПАР. З цього приводу 13 травня відбулася презентація проекту. У прес-конференції брали участь:

Михайло Метревелі – заступник генерального директора з підготовки до Євро-2012
Савік Шустер – президент "Савік Шустер Студіо"
Петро Мага – телеведучий
Василіса Фролова – телеведуча

Під час Чемпіонату світу з футболу на Першому Національному запалають справжні "Африканські пристрасті". Новий спільний проект Першого Національного та "Савік Шустер Студіо" присвячено Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в ПАР з 11 червня по 11 липня 2010 року.

"Ми раді з того, що після довгих, інколи важких, цікавих перемовин наша ідея про спільний проект буде втілена. Це великий і дуже амбіційний проект для Першого Національного каналу, і ми ставимо перед собою важкі завдання, але переконані, що глядачам буде цікаво", – зазначив заступник генерального директора НТКУ з підготовки до Євро-2012 Михайло Метревелі.

"Савік Шустер Студіо" разом з Першим Національним вироблятиме цей проект. Він створюватиметься не на бюджетні кошти, а виключно на надходження від спонсорів", – наголосив Савік Шустер. – "Ідея розпочати співпрацю Першого телеканалу з нашою студією саме з цього проекту належить генеральному директору Першого Національного Єгору Бенкендорфу. Для цього ми зараз будуємо зовсім нову студію на нашому продакшені, яка б відповідала футбольній та африканській тематиці.

"Усі європейські країни, які мають права на трансляції матчів Чемпіонату світу (навіть, якщо країна не бере участі в Чемпіонаті), роблять з цього центральну подію місяця. І це логічно, адже увага світової спільноти цього місяця буде прикута до ПАР. Ми вирішили спробувати створити такий проект для Першого Національного. До того ж, Україна готується до ЄВРО-2012, і це буде хорошою репетицією", – розповів Савік Шустер.

Ведучими прямих ефірів будуть Василіса Фролова, Петро Мага. Савік Шустер виступить у ролі провідного експерта на кожному ефірі. Василіса аналізуватиме події, наближені до Чемпіонату світу, на футбольній тематиці сконцентруються Петро Мага та Савік Шустер.

Протягом дня (коли відбуватимуться матчі Чемпіонату світу з футболу) ефір Першого Національного буде присвячено цій події. Перші два тижні – по три матчі на день (о 14:30, 17:00 та 21:30). За годину до початку першого футбольного поєдинку розпочнеться телевізійне шоу. Це буде обговорення найяскравіших подій між футбольними зірками, експертами та журналістами з подальшим переходом на трансляцію матчів і поверненням до студії.

Це буде по-справжньому гарячий місяць футбольних пристрастей Чемпіонату світу на Першому Національному.

Читайте також: