:
Вітаємо з ювілеєм Федорова Юрія Андрійовича!

Вітаємо з ювілеєм Федорова Юрія Андрійовича!

16 вересня 2010

Колектив телеоператорів Національної телекомпанії України вітає з 80-річним ювілеєм Федорова Юрія Андрійовича! Людину, яка все своє життя присвятила телебаченню, власне, життям якої телебачення і є.

Вельмишановний Юрію Андрійовичу!

Маємо велику честь і приємність працювати поряд з Вами – одним із фундаторів українського телебачення, Оператором з великої літери, без сумніву, героїчною людиною, яка власним творчим натхненням і чистим розумом надихає не одне покоління креативної молоді на створення телебачення вже XXI століття!

Позаду вісім десятиліть життя, якими можна по праву пишатися Вам, Вашій родині та колегам. Попереду – нові особисті злети й творчі звершення, бо кому, як не Вам достеменно відомо, що жодні, навіть фантастичні телевізійні технології не можуть замінити авторського, операторського бачення навколишньої дійсності. Зрештою Його Величність Глядач сприймає цю дійсність передусім очима Телеоператора.

Дозвольте щиро привітати Вас зі славетним 80-річним ювілеєм і побажати Вам міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра і задоволення від життя!

З повагою і відчуттям щирого захоплення – відділ телеоператорів НТКУ

Читайте також: