:
Конкуренти Юлії Гурської: Росія та Латвія обрали своїх представників

Конкуренти Юлії Гурської: Росія та Латвія обрали своїх представників

17 вересня 2010

Країни-учасники Конкурсу дитячої пісні "Євробачення-2010" визначаються зі своїми представниками. Цього разу Росія та Латвія обрали маленьких виконавців, які вже за два місяці співатимуть у Білорусії.

Латвія обрала співачку Шарлоту Ленман у телевізійному форматі "Lord Of The Voice". І, як кажуть організатори – це ключ. "Це означає, що головним завданням для дітей є не тільки гарно виглядати і бути талановитим, але також важко працювати для того, щоб стати повелителем  та хазяїном свого власного голосу", - сказала Ірена Грузіте, голова делегації Латвії. В результаті саме Шарлота завоювала трофей і представлятиме балтійську республіку в Мінську.

У Росії також пройшов національний відбір для визначення їх представника. Вибір був зроблений за допомогою голосування журі та телеглядачів.

Було прийнято рішення цього разу йти на конкурс з дуетом, і як можна зрозуміти з назви пісні "Boy And Girl", у дуеті співають хлопчик та дівчинка: Сашко Лазін та Ліза Дрозд відповідно. Тепер перед ними стоїть непросте завдання представляти Росію у Мінську. Бажаємо удачі!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: