:
Спецпрoект ток-шоу

Спецпрoект ток-шоу "Нащадки"

27 вересня 2010

Вже нікого не здивуєш пісенним чи танцювальним шоу. Практично на кожному каналі щотижня хтось покидає якийсь проект і змушує плакати всю країну...

Ми не хочемо, щоб ви плакали! Ми хочемо, щоб талановиті підлітки могли показати свій талант! Ми хочемо, щоб вони зробили перший крок у своїй кар'єрі з Першим Національним!

Умови участі у "Талант-шоу" надзвичайно прості: БУДЬ ТАЛАНОВИТИМ! Більше нічого не потрібно.

Ти ж розумієш, що в інше шоу тебе не візьмуть? Скажуть: "Занадто молодий", або "Наш проект для дорослих".

Але ж ти впевнений у своїх силах і вже готовий сказати: "ДИВІТЬСЯ, ЩО Я МОЖУ! СЛУХАЙТЕ, ЯК Я СПІВАЮ!"

Якщо тобі ще немає 16-ти років - реєструйся до 30 вересня за телефоном у Києві 481-46-46. Або за електронною адресою naschadki@ntu.ua.

З 27 вересня залишай своє відео на сайті Першого Національного і коментуй відео своїх майбутніх конкурентів, а також підтримуй своїм голосуванням відео своїх друзів. Можливо саме тебе оберуть і ти станеш переможцем "Талант-шоу".

Переможця визначатиме журі, головою якого є продюсер та генеральний директор "Талант-груп" Бориса Бронштейн.

Головне, що тобі не потрібно чекати кілька місяців, щоб стати переможцем і щоб про тебе дізналася вся країна! Тебе побачать у прямому ефірі! І доля твоя вирішиться у прямому ефірі!

"Талант-шоу" Першого Національного буде проходити за стандартом гонг-шоу. Кожному учаснику буде відведено 3 хвилини, за які він має вразити журі. Кожен з членів журі коментує виступ і виставляє свою оцінку. Переможцем стане той учасник, який набере найбільшу кількість балів від журі. Якщо кілька учасників матимуть однакову кількість балів – долю переможця вирішують глядачі у студії. Вони також голосують за усіх конкурсантів, голоси глядачів сумуються і таким чином визначається той єдиний, хто отримає наш приз!

Переможець отримає можливість виступити у якості ведучого ток-шоу "Нащадки". Він проведе годинний прямий ефір разом із улюбленими співаками – постійними ведучими "Нащадків": Володимиром Дантесом, Вадимом Олійником, Максом Барських, Борисом Апрелем, Алісою Тарабаровою, Ліною Міцукі, Оленою Виноградовою, Регіною.

Інформація для конкурсантів-співаків:
фонограми "мінус" мають бути на звичайному СД-диску.

Інформація для танцюристів, акробатів та любителів музики:
якщо виступ у будь-якому жанрі супроводжується фонограмою – вона має бути на звичайному СД-диску.

Інформація для усіх майбутніх зірок:
будьте яскравими, сміливими та оригінальними.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: