:
25 травня на сайт Першого завітали 25 тисяч користувачів

25 травня на сайт Першого завітали 25 тисяч користувачів

26 травня 2010

23 травня, напередодні старту пісенного конкурсу "Євробачення-2010", Перший Національний представив нову версію офіційного сайту. Легкий та живий дизайн сайту виконаний у фірмовій стилістиці каналу. Практично у всіх розділах сайту з'явилося більше інформації про програми Першого, більше відео, більше ілюстрацій. Багато хто зрадіє версії сайту російською мовою.

Відтепер в розділі "Новини на Першому" користувачі зможуть відслідковувати події в країні та світі - одразу після ефіру дивитися всі сюжети нових програм "Підсумки дня" і "Підсумки тижня". Крім того, зрозуміти значення цих подій допоможуть суспільно-політичні проекти - "Іспит для влади", "Про головне", "Точка зору". Онлайн-версії цих та інших програм, користувач без зайвих зусиль знайде у розділі "Відео".

Старт нового сайту напередодні старту конкурсу "Євробачення" - невипадковий. Шанувальники конкурсу та вболівальники української співачки Альоші знайдуть в розділі, присвяченому "Євробаченню", всю інформацію про учасників, новини з Осло,  а також свіже відео, зняте за лаштунками проекту.

Особливу увагу приділено інтерактиву. Тепер всі відеоролики можна коментувати. Висловити свою думку про програми Першого, поставити запитання або написати побажання ведучим можна на новому форумі. Також, в окремій гілці форуму, чекаємо від вас порад і побажань, як разом зробити сайт - зручніше, гарніше, цікавіше.

Тим паче, що тепер нас багато! За даними рейтингу Bigmir.net та Google Analytics, кількість відвідувачів і читачів сайту вже 25 травня досягла майже 25 тисяч! На разі це рекорд для сайту Першого національного. Така кількість відвідувачів забезпечила офіційному сайтові Першого Національного третє місце в рейтингу bigmir.net у категорії "Телебачення".

Ласкаво просимо і залишайтеся з нами!

Читайте також: