:
1 червня Перший Національний проведе телемарафон

1 червня Перший Національний проведе телемарафон "Скільки коштує життя дитини?"

27 травня 2010

До Всесвітнього дня захисту прав дітей Перший Національний підготував телемарафон, присвячений найактуальнішим проблемам маленьких українських громадян. А вже 25 серпня на Першому стартує новий соціальний проект, покликаний захищати права дітей.

1 червня, в День захисту прав дитини, о 15 годині 45 хвилин на Першому розпочинається телемарафон "Скільки коштує життя дитини?". Як розповіла автор та ведуча телемарафону, ведуча програми "Знайдемо вихід" Наталя Розинська таку назву було обрано не випадково – більш ніж за годину телемарафону журналісти спробують розкрити три актуальні проблеми українських дітей.

"Я особисто дуже вдячна керівникам нашого каналу, які прийняли це виважене рішення робити телемарафон до Дня дитини саме в такому проблемному характері. Я займаюся цими питаннями вже більше чотирьох років і розумію зміст тих проблем, які існують сьогодні в українському суспільстві. Ми виокремили три найголовніші: перша проблема – це діти, які не мають батьків і вимушені жити в дитячих будинках та сиротинцях, друга – проблема важких захворювань у маленьких громадян України, грошей на лікування яких батьки просто не мають, третя проблема – загублені діти, маленькі втікачі", - зазначила Наталія Розинська.

Телемарафон триватиме до 17 години. Серед запрошених гостей

  • Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф
  • Віце-прем’єр України Володимир Семиноженко
  • Міністр сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін
  • Генеральний продюсер НТКУ Олексій Семенов
  • Директор "Служби пошуку дітей" Євгенія Ткаченко

"Я сподіваюся, що цей телемарафон приверне увагу до проблеми прав захисту дитини. І хоча цей день прав захисту усіх дітей, проте ми вирішили акцентувати увагу на тих дітях, чиї права відкрито порушуються, які найменш захищенні в сучасному суспільстві", - додала Наталія Розинська.

Телемарафон 1 червня стане основою соціального телепроекту "Тому що є ти", який стартує на Першому Національному 25 серпня і буде присвячений захисту дітей в Україні. На жодному українському телеканалі немає аналогів цій програмі, тому що вона торкається болючих життєвих питань. Мета проекту – не розважати, а реально допомагати дітям, яким це необхідно.

Читайте також: