:
Альоша у фіналі

Альоша у фіналі "Євробачення–2010"!

27 травня 2010

27 травня ввечері відбувся другий півфінал "Євробачення–2010". Для українців це був дуже хвилюючий концерт, адже цього разу серед 17 конкурсантів виступала наша виконавиця – Альоша. Молода співачка не розчарувала глядачів і подарувала перемогу у півфіналі.

Після довгого очікування і хвилювання українські глядачі святкують перемогу! Альоша співатиме у фіналі "Євробачення–2010". Її пісня "Sweet People" увійшла до десятки кращих півфіналістів цього дня. Тепер Альоша, разом з дев’ятьма іншими переможцями другого півфіналу, приєднується до тих, хто переміг 25 травня, а також постійних фіналістів (чотири країни – засновники Конкурсу "Євробачення" та минулорічний переможець).

"Це очікувана перемога Альоші – ми знали, що вона увійде в десятку фіналістів. І це підтверджує факт того, що українські глядачі не помилися у своєму виборі під час національного відбору. Те, що ми зробили відкритий відбір і дали можливість українцям самим обирати представника на "Євробачення–2010", дало свій результат – наша чарівна виконавиця Альоша у фіналі", – зазначив заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш.

Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф, який зараз перебуває в Норвегії, прокоментував перемогу Альоші:

"Ажіотаж, який виник цього року довкола "Євробачення", невипадковий. Перший Національний дав можливість українським глядачам обирати гідного представника і, як бачимо, Альоша здобула першу перемогу. Тепер з нетерпінням чекатимемо на фінал, будемо підтримувати нашу конкурсантку".

29 травня розкриється головна інтрига цього тижня – хто переможе на "Євробаченні–2010"? Хто з 25 найкращих європейських виконавців стане переможцем цьогорічного ювілейного конкурсу?

Вечір "Євробачення" на Першому розпочнеться о 20 годині 50 хвилин, коли українські зірки зберуться в "Будда-барі" для того, щоб подивитися Конкурс разом з усією Україною.Трансляція фіналу "Євробачення–2010" стартує о 22 годині.

Читайте також: