:
15-тий фестиваль

15-тий фестиваль "Калинові острови" відбудеться за підтримки Першого

29 вересня 2010

З 5 по 7 жовтня 2010 року в Києві за підтримки творчої команди Першого Національного проходитиме фестиваль телевізійних і радіопрограм "Калинові острови".

Фестиваль започаткований Державним комітетом телебачення і радіомовлення у 1996 році і, за задумом організатора, є своєрідним підсумком річної роботи працівників обласних державних телерадіокомпаній.

Щорічно восени на фестиваль з'їжджаються представники обласних і національних теле-і радіокомпаній, щоб представити кращі передачі, сюжети, режисерські та сценарні знахідки.

Для медіапрофессіоналів "Калинові острови" - це і конкурс, і виставка досягнень, і майданчик для обміну досвідом та ідеями, які народилися, втілились і знайшли свого глядача і слухача в різних куточках країни.

Цього року конкурс проходить на базі НТКУ та за підтримки творчої команди Першого Національного. Вперше всі роботи і журі, і глядачі можуть подивитися онлайн в розділі "Відео" на сайті каналу.

На участь у змаганні телевізійників свої заявки подали близько 30 учасників. Журі оцінюватиме учасників у 6 номінаціях: "перемога, свята перемога", "журналістська робота", "режисерська робота", "операторська робота", "ролик соціальної реклами", "оформлення каналу".

Головою журі радіопрограм буде Христина Стебельська, а головою журі телепрограм – Андрій Олександрович Бенкендорф.

Офіційне відкриття фестивалю "Калинові острови -2010" відбудеться  о 17:30 в КМЦ "ДивоСвіт".

Інформація для учасників

Завантажити План фестивалю

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: