:
Наталя Розинська була відмічена у двох номінаціях конкурсу

Наталя Розинська була відмічена у двох номінаціях конкурсу "Честь професії"

28 травня 2010

Ведуча програми "Знайдемо вихід" отримала дві номінації на загальнонаціональному конкурсі професійної журналістики "Честь професії".

Більше ніж півроку тривав відбір матеріалів журналістів з усієї України. Український загальнонаціональний конкурс професійної журналістики "Честь професії" проходив у десять етапів. Його організатори – Українська асоціація видавців періодичної преси і Незалежна асоціація теле- і радіомовлення з усією відповідальністю поставились до отриманих робіт. З 165 робіт програма Першого Національного "Знайдемо вихід" потрапила до п’ятірки лідерів у двох номінаціях.

"Оскільки я займаюся широким спектром соціальних проблем, я подала на розгляд суворого журі на кожну номінацію певну програму.  За результатами конкурсу, програма "Знайдемо вихід" потрапила до п’ятірки лідерів у двох номінаціях. Це – "Краща подача складної теми", в якій перемогла програма "Хоспіс або смерть, як нагорода". Це була дуже важка програма для усього мого колективу, тому що сама тема хоспісу – неоднозначна і не розуміється в нашому суспільстві. Люди, які прийшли до мене обговорювати цю тему, сказали, що останній раз цієї теми торкалася Гана Безулик 10 років тому. В другій номінації – "Краща подача резонансного матеріалу" перемогла програма "Дві правди однієї України", присвячена конфлікту українських ветеранів Великої Вітчизняної війни та воїнів УПА. Ця тема стала аж надто актуальною в останні роки, і тому той факт, що колеги визнали саме мою подачу цієї дуже важкої теми кращою, мене дуже радує", – розповіла автор і ведуча програми "Знайдемо вихід" Наталія Розинська.

Читайте також: