:
Ілля Ноябрьов - новий ведучий ток-шоу

Ілля Ноябрьов - новий ведучий ток-шоу "Віра.Надія.Любов"

08 жовтня 2010

Нещодавно, у програмі "Віра.Надія.Любов" відбулися зміни ведучого. Відтепер замість Вадима Колеснікова ток-шоу разом із Тетяною Цимбал вестиме Ілля Ноябрьов.

У соціальному проекті досліджуються гострі, проблемні ситуації, в яких опинилися сім'ї з дітьми. Зокрема, розглядаються і вирішуються проблеми, пов'язані зі здоров'ям, медобслуговуванням, фінансами, освітою, а також життям у несприятливому середовищі. Прес-служба Першого Національного поцікавилася в Іллі Ноябрьва, на скільки органічно він почувається як ведучий такого серйозного проетку:

"По-перше, мені є дуже близьким жанр ток-шоу, адже маю чималий досвід роботи у цьому телевізійному жанрі. Мені завжди цікаве саме живе спілкування з людьми. По-друге, працювати з Тетяною Цимбал – одне задоволення. Адже вона висококласний професіонал і нам разом зовсім нескладно, бо розуміємо один одного з півслова. Насправді я людина дуже сентиментальна і нерідко, навіть, плачу, тому що мені завжди всіх жалько. Приємно, коли хоч словом можеш втішити і допомогти людині".

"Перший Національний" – загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: