:
Другий етап національного відбору «Євробачення-2011» залишить тільки найкращих з кращих!

Другий етап національного відбору «Євробачення-2011» залишить тільки найкращих з кращих!

12 жовтня 2010

11, 12 та 13 жовтня на кіностудії О. Довженка за сприяння Istil studios Перший Національний провів перший етап національного відбору «Євробачення-2011».

У понеділок 11 жовтня за допомогою жеребкування 35 виконавців, яких було відібрано під час серпневого кастингу, розділили на п’ять груп по 7 осіб у кожній. Тепер же вони мають представити себе у всій красі та блиску, адже журі, до складу якого увійшли заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш, співачка Камалія, акторка Руслана Писанка, генеральний директор Kiss FM Антон Цеслік та «Міс Україна-2008» Ірина Журавська, в кожній групі залишать лише троє виконавців. Ті ж чотири конкурсанти, які потраплять до номінації на виліт з участі в національному відборі, продовжать боротьбу між собою – одного з них можуть врятувати глядачі Першого. Після голосування глядачів у кожній групі залишаться чотири виконавці.

Починаючи з 17 жовтня щонеділі протягом п’яти тижнів глядачі Першого Національного зможуть побачити виступ однієї групи виконавців і голосувати за домінантів. На початку програми з виступом наступної групи вже буде відомо, хто продовжить боротьбу, а які троє виконавців залишать проект.

«Цьогорічний національний відбір «Євробачення-2011» – це шоу, якого ще не було на Першому Національному, – розповів заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш. - Ми надали можливість глядачам Першого не тільки побачити як саме відбувався відбір, а і долучитися до вибору. 35 учасників, яких ми маємо на сьогодні, без сумніву талановиті та яскраві, але ми шукаємо найкращого, і вже на початку наступного року країна обере свого виконавця на «Євробачення-2011».

Місця у групах розділилися так:

1 група

2 група

3 група

4 група

5 група

Технічний партнер національного відбору на конкурс «Євробачення-2011» – ISTIL Studios, вітчизняна  продакшн-компанія, що спеціалізується на виробництві масштабних телевізійних шоу. Найсучасніше HD-обладнання та павільони студії використовуються у виробництві таких відомих проектів на українському телебаченні, як «Фабрика. Суперфінал», «Україна сльозам не вірить», «Велика різниця», «Пороблено в Україні», «Інтуїція», «Світлі голови», «Зроби мені смішно» та інших.

Співпраця ISTIL Studios з Національною телекомпанією – це новий крок у розвитку розважального та музичного телебачення в Україні, яке дасть змогу вивести відбірковий етап конкурсу «Євробачення» на європейський технічний рівень.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: