:
Перший Національний стежить за розслідуванням трагедії в Дніпропетровську

Перший Національний стежить за розслідуванням трагедії в Дніпропетровську

13 жовтня 2010

В спеціальних випусках новин, які виходитимуть в 12.00, 14.00, 15.00 та 19.00 годинах ви зможете дізнатися про нові факти стосовно розслідування трагедії.

А у програмі "Про головне", яка вийде в ефір 0 16.00, 17.00 та 18.00 годинах, буде піднята тема для обговорення не тільки цієї трагедії, а ще однієї, яка сталася три роки тому також у Дніпропетровську, коли від газу вибухнув будинок.

Нагадаємо, вчора в Дніпропетровській області близько 9-ої години ранку в Марганці на залізничному переїзді пасажирський автобус "Еталон" зіштовхнувся із маневровим локомотивом. За попередніми даними, автобус виїхав на переїзд, коли був заборонений сигнал семафору.

За даними МНС України загинуло 43 людини, а також 3 дітей, а ось за даними ДАІ, кількість жертв - 42 людини, а також водій автобуса. Варто підкреслити, що за кількістю жертв - ця катастрофа стала наймасштабніша за роки незалежності України.
У зв'язку з цим сьогодні за указом Президента України Віктора Януковича оголошено Днем жалоби. В країні відмінили всі розважальні та концертні події, а також спортивні змагання. Крім того, Президент розпорядився, щоб ці зміни були внесені в теле- і радіопрограми.

Окрім того, сьогодні виповнюється три роки з моменту трагедії, яка сталася на Дніпропетровщині. Нагадаємо, в 2007 році, саме 13 жовтня у Дніпропетровську вибухнув будинок, де загинуло 23 людини, в тому числі 9 дітей. Винних в цьому досі не покарано.

При виконкомі міста Марганець працює гаряча лінія для отримання будь-якої інформації щодо загиблих та постраждалих в аварії. Тел.: 0 800 500 930 (усі дзвінки зі стаціонарних номерів по Україні безкоштовні).

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: