:
Конкуренти Юлії Гурської на Дитячому Євробаченні-2010: Нідерланди, Мальта, Бельгія.

Конкуренти Юлії Гурської на Дитячому Євробаченні-2010: Нідерланди, Мальта, Бельгія.

20 жовтня 2010

Днями ще три країни визначилися зі своїми представниками на Дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2010", що відбудеться 21 листопада в Мінську (Білорусь). Про своїх маленьких зірочок оголосили Нідерланди, Мальта й Бельгія.

Уже через місяць тільки на Першому Національному ви зможете побачити, як співають ці та інші виконавці, а також підтримати представницю від України – Юлію Гурську.

Анно й Сенно, беріть приклад з Ральфа!

Країна, яка перемогла у дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2009", Нідерланди, вибрала своїх представників цього року. Це Анна й Сенна!

Дві молоді співачки виступають у дуеті, як і представниці країни-сусідки Бельгії. Вони виграли у впертій боротьбі: з 5 претендентів переможця обирало професійне журі і телеглядачі. У підсумку з результатом у 32 бали перемогу здобули Анна й Сенна, всього на два пункти випередивши своїх найближчих суперників.

Їхня пісня "My Family" (Mоя сім'я) у впертій боротьбі обійшла Донні з композицією "Showbizz", Кейлі з її "Welkom In Mijn Leven", Мано з "Ga Niet Meer Weg", а ще й Піпа, Мерел і Куітні з хітом "You Tell Me".

Тепер, як переможниці Junior Songfestival 2010, бельгійського національного відбору на дитячий пісенний конкурс "Євробачення-2010", Аанна й Сенна намагатимуться повторити успіх Ральфа, чинного короля конкурсу.

Знайомтесь! Ніколь з Мальти!

Вересень - це час національних відборів учасників дитячого конкурсу пісні "Євробачення-2010". Мальтійці обрали Ніколь Аццопарді. Сьогодні ви можете познайомитися з нею на нашому сайті.

У цьому році в національному відборі Мальти брали участь 20 пісень. За підсумками голосування журі і телеглядачів шанс представити свою країну в Мінську на 8-му за ліком дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2010" випав Ніколь.

Ніколь Аццопарді - дуже талановита 13-річна дівчинка з мальтійського міста Моста. Її співоча кар'єра почалася рано - в сім років. Тоді її обрали представляти Мальту на міжнародному фестивалі "Verdinote" в Італії.

Найяскравіші спогади залишились у Ніколь про конкурс "Zecchino D'Oro". З моменту створення цього міжнародного фестивалю небагатьом мальтійським виконавцям довелося брати участь у ньому.

Крім цього, Ніколь успішно виступала на багатьох конкурсах у себе на батьківщині.

Так, у 2007 році вона пройшла у фінал мальтійського національного відбору дитячого пісенного конкурсу "Євробачення" з піснею "Life Is A Playground". У 2008 - вона була знову серед фіналістів з двома композиціями. У 2009 вона повернулася з піснею "Fun, Fun, Fun", яка посіла 5 місце.

Цього року для участі в національному відборі Ніколь підготувала дуже яскраву пісню, в якій використовується традиційний мальтійський римований вірш Bum Bum il-Bieb, що імітує стук у двері.

"Knock Knock! .... Boom! Boom"! стане першою появою мальтійської мови на сцені дитячого пісенного конкурсу "Євробачення", а також першою з 1972 року піснею з мальтійською лірикою, представленою на пісенних конкурсах "Євробачення".

Ідея використання в пісні традиційної мальтійської гри-наспіву, в яку часто грали діти на вулицях, не випадкова. Ніколь підкреслює, що молоді люди - це майбутнє, і вони вже "стукають у двері завтрашнього дня".

Ніколь є активним членом хору "Санта-Моніка", провідного поліфонічного хору Мальти. Останнім часом вона виступала старшим членом хору в популярній рок-опері про історію мальтійської нації під назвою "Gensna".

Ніколь - дуже активна життєрадісна дівчинка. Вона любить слухати таких виконавців, як Мина, Алессандра Моросі, Марайя Кері, Бейонсе і Шакіра. Її мрія - стати телеведучою розважальної програми, щоб розповідати про музику, дітей і тварин. У неї вдома живуть двоє котів, два кролики, собака і пташка.

Крім співу, вона любить плавання, танці та гру на фортепіано.

Ніколь буде представляти Мальту на 8-му за ліком дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2010", який пройде 20 листопада в Мінську, столиці Білорусі.

Йілль і Лорен виграли в Бельгії.

"Get Up!" Ось назва пісні, яка цього року представить Бельгію на дитячому конкурсі пісні "Євробачення". Блондинка Йілль і брюнетка Лорен уже мають прізвисько: їх прозвали бельгійською відповіддю групі ABBA.

Йілль і Лорен найкращі подруги відтоді, як зустрілися на конкурсі дитячих талантів Ketnetpop у 2009 році. Йілль любить серфінг і бере уроки акторської майстерності й музики. А Лорен брала вже участь у кількох великих музичних проектах.
Їхня танцювальна поп-композиція про те, що завжди потрібно вірити у свою мрію. Пісню "Get Up!" написали Петер Джілліс і Мігель Уеллс, автори хіта "Zo Verliefd", з яким Лаура представила Бельгію на дитячому конкурсі пісні "Євробачення-2009".

Йілль і Лорен виграли бельгійський квиток до Мінська, виступивши у фіналі національного відбору. Після їхнього запального номера Уолтер Гроотерс - член професійного журі - сказав: "Ваша пісня така весела, що робить мене щасливим, навіть коли я в поганому настрої".

Самі дівчата були дуже балакучі після свого виступу. Лорен сказала: "Це було навіть краще, ніж я очікувала! Всі ці емоції, просто неймовірно! Ми будемо продовжувати наші репетиції і зробимо все можливе в Мінську!". Йілль додала: "Я досі не можу в це повірити. Ми ті, хто ми є, ось що ми хочемо показати в Білорусі".

Ведучий і коментатор бельгійського шоу поділився ще однією доброю новиною: офіційний CD диск Junior Eurosong 2010 став найбільш продаваним альбомом у Бельгії і посів перші рядки в декількох хіт-парадах. А оскільки продано більш ніж 15000 його копій, то йому був присвоєно статус Золотого диска.

Читайте також: