:

"ХайТак" - ремонт з Геннадієм Попенком на Першому

26 жовтня 2010

Щосуботи о 10 годині дивіться на Першому Національному нову програму "ХайТак".

"ХайТак" – це пізнавально-розважальна програма про ремонт. У ній не просто показуватимуть, як робиться ремонт, але й учитимуть ставитися до цього складного процесу з гумором.

Неприємності та усілякі конфлікти, які завжди виникають під час ремонту, в цій програмі не приховуватимуть. Ремонт показуватимуть таким, як він є. Тому і поради будуть лише життєві  з досвіду самих працівників. І, що не менш важливо, глядачам озвучуватимуть ціни. Протягом випуску - на окремі придбані товари. А в кінці підбивається загальна вартість ремонту.

Окрім практичної цінності, програма ще має і цікаву інтригу! Ведучий і дизайнер не знайомляться з героями програми. А намагаються скласти їхній портрет по тих речах, що вони залишають по собі. Враження від них і є основою дизайнерських планів.

За один випуск програми показується повноцінний ремонт на одному об’єкті. Процес робіт доповнюється кількома рубриками: "Майстер-клас від дизайнера" та "Страшні ремонтні історії від зірок". У першій дизайнер навчатиме робити щось власними руками. А в другій  зірки шоу-бізнесу, спорту, політики розповідатимуть свої цікаві історії, пов’язані з ремонтом.

Слоган програми "ХайТак" – "Ви хочете недорогий та якісний ремонт? Хай буде ТАК. Ми знаємо, як це робити".

Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: