:
Смс-боротьба за

Смс-боротьба за "Євробачення-2011": перша сімка стартує 31 жовтня!

26 жовтня 2010

Тиждень тому 35 талановитих за допомогою жереба розподілили на п'ять груп. Тепер, хто потрапить у фінал, а хто вилетить за два кроки до перемоги - будуть вирішувати глядачі

Перша сімка півфіналістів вражає різноманітністю музичних стилів і образів. Вже не перший раз за путівку на Євробачення бореться аксакал української поп-музики, шанувальник творчості Олександра Вертинського - Ель Кравчук. У цьому році у нього є таємний козир - нова пісня "Моя надежда" - це надія вже зрілої, але трохи призабутої зірки, на тріумфальне повернення. Шанувальники - в захваті, фан-клуб працює у дві зміни, продукуючи рекордну кількість відгуків на сайті Першого. Але чи сприйме цю пісню європейська публіка? Хоча, кажуть, сім нот - вони і в Африці сім нот.

Група "Закльопки" на кастингу якраз вигідно відзначилася саме піснею, яка, на думку журі була дуже і дуже "у форматі Євробачення". Чи вдасться дівчатам підтримати тренд? Чи не пошкодують українці смс-ок? Адже це вже не перша спроба дівчат підкорити Європу, а закльопки ніколи не були в Німеччині, і в Німеччині ніколи не було таких закльопок!

Голос, образ, оригінальність. Що важливіше? Завжди важко передбачити, що виявиться у фаворитах у європейських глядачів. То вони приходять в захват від гумору нашої Сердючки, то западають на серйозну сербську молитву, то голосують "по приколу" за фінських "огрів". У цій сімці є все. Голосисті Інна Воронова і Христина Кім. Душевна манера виконання і прекрасний вокал Дар'ї Медової. Є "Жемчуг" - жіночий дует з дуже цікавим образом. Хочете еклектики - будь ласка - Яків Смирнов.

На кого не пошкодують смс-ок українські глядачі? Хто з першої сімки вилетить, а хто - пройде? Хто зробить ще один крок назустріч "Євробаченню"? Залежить від тебе! Дивись, голосуй, обирай!

Євробачення-2011 Національний відбір - неділя, 31 жовтня, 17:50

Читайте також: