:
До уваги представників ЗМІ! 28 жовтня – прес-конференція:

До уваги представників ЗМІ! 28 жовтня – прес-конференція: "Футбольний код: історія золотого диска"

27 жовтня 2010

28 жовтня о 12:00 у приміщенні НТКУ відбудеться прес-конференція, присвячена скандалу, що спалахнув під час прямого ефіру футбольного ток-шоу «Футбольний код».

Учасники прес-конференції:

  • Михайло Метревелі – заступник генерального директора НТКУ з Євро-2012 
  • Микита Хорозов – директор ТО «Спорт»
  • Андрій Столярчук – ведучий програми «Футбольний код»

Під час підготовки до ефіру, темою якого був скандальний поєдинок «Металіст»- «Карпати» дворічної давнини, голову Комітету ФФУ з етики та чесної гри Ігоря Кочетова редактори програми попросили надати відеоматеріал розмови президента ФК «Карпати» Петра Димінського та колишнього гравця клубу Сергія Лащенкова. Але отриманий від пана Кочетова диск містив інший відеоматеріал – оперативне відео розмови самого пана Кочетова з Сергієм Лащенковим. Після виходу в ефір уривку з цієї розмови, пан Кочетов у прямому ефірі спростував те, що саме це відео він надав редакторам програми.

Проте, після ефіру пан Кочетов в ультимативній формі запропонував віддати відеоматеріал для того, щоб залагодити конфлікт.  Наступного дня диск з відеоматеріалом був повернений пану Кочетову.

Попри будь-який тиск, творча група «Футбольного коду» буде і надалі професійно і незаангажовано виконувати свій журналістський обов’язок, зокрема в наступних програмах ця тема матиме своє продовження.

Окрім цього, під час прес-конфереції ви зможете дізнатися про перспективи розвитку спортивного мовлення  Першого Національного.

Акредитація за телефоном: 050-311-06-88

Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: