:
Українська служба Euronews шукає журналістів для роботи в Ліоні та Києві

Українська служба Euronews шукає журналістів для роботи в Ліоні та Києві

27 жовтня 2010

EURONEWS – міжнародний канал новин у Європі, що має найбільшу аудиторію, транслюється у 155 країнах світу 10-ма мовами, 24 години на добу та 7 днів на тиждень – спільно з НТКУ оголошують про відкриття вакансій:

Двомовні журналісти для роботи в Ліоні (Франція) та Києві (Україна) за постійними та тимчасовими контрактами.

Звітуючи безпосередньо черговим редакторам та керівникам розділів програм, та під керівництвом голови Українського Сервісу, ви писатимете та компонуватимете свої сюжети у відповідності до редакторських правил каналу. До Ваших обов'язків буде входити висвітлення подій та періодично переклад промов на українську у прямому ефірі. Такий досвід роботи в кадрі дозволить Вам у будь-який момент вийти в ефір.

Ми шукаємо людину, що вивчала журналістику, має солідний досвід в аудіовізуальному секторі, відмінне знання загальних тем та досконале знання міжнародної політики, спортивних та економічних питань, подій у Європі та культурних аспектів життя світу. Крім того, наш кандидат повинен бути двомовним українська/англійська та/або французька (знання ще однієї європейської мови буде плюсом) та мати щонайменше дворічний досвід роботи у сфері журналістики.

Нам потрібна людина, що має швидку реакцію, здатна працювати в жорстких часових рамках та витримувати тиск телевізійного новинного оточення. Euronews транслюється 24 години на добу, тому робочий графік включатиме роботу у вихідні та у нічні зміни.

У термін до 25 листопада 2010, будь ласка, надсилайте Ваші заявки (супроводжуючий мотиваційний лист, резюме українською та англійською або французькою мовами), Ваші очікування від роботи у команді Euronews на електронну адресу: euronews@ntu.ua

Читайте також: