:
НТКУ підписала Угоду про співпрацю із азербайджанською телекомпанією

НТКУ підписала Угоду про співпрацю із азербайджанською телекомпанією

28 жовтня 2010

28 жовтня 2010 року відбулося підписання Угоди про співпрацю між Національною телекомпанією України та ЗАТ "Телебачення та Радіомовлення Азербайджану".

Угоду підписали генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф та голова ЗАТ "Телебачення та Рідіомовлення Азербайджану" Аріф Алишанов.

Згідно Угоди НТКУ та ЗАТ "Телебачення та Радіомовлення Азербайджану" будуть здійснювати обмін документальними та хронікальними програмами, направляти своїх працівників у відрядження до структурних підрозділів обох телекомпаній, а також співпрацювати у підготовці та реалізації аудіо та відеопродукції різної тематики, висвітленні міжнародних подій та в інших сферах.

Крім того, відповідно до цієї Угоди, НТКУ та ЗАТ "Телебачення та Радіомовлення Азербайджану" можуть на взаємній основі приймати на навчання та стажування спеціалістів.

Під час зустрічі генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф зазначив:

"Підписання Угоди про співпрацю з азербайджанською телекомпанією є важливою складовою розвитку НТКУ. Перший Національний послуговується досвідом зарубіжних партнерів, що дає змогу українським глядачам розширювати світогляд і бути в курсі останніх міжнародних подій".

Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: