:
Проекту

Проекту "Індиго" - 4 рочки!

01 червня 2010

Пізнавально-розважальний тележурнал для дітей і юнацтва виходить в ефірі Першого Національного з 1 червня 2006 року, і цього року в День захисту дітей йому виповнюється 4 роки. За цей час проект зміг завоювати велику аудиторію. Адже ми говоримо з нашими глядачами однією мовою. Наші ведучі, молоді і креативні, активно слідкують за вподобаннями сучасної молоді і тому розуміють її.

Серед дитячих програм Першого Національного є проект, який виступає проти спокою. Хай це не лякає дорослих, адже "Індиго" (саме така назва програми) створена для найактивніших телеглядачів – тінейджерів. Кожна дитина унікальна! Індиго – це не тільки юні генії з аурою кольору індиго. Це нестандартний підхід до життя, спосіб мислення, інтереси...

Журналісти, які створюють сюжет, обираючи теми, керуються лише одним критерієм – це має бути цікаво тим, кому від 13 до 19 років. А головне, ці ж самі журналісти – молоді люди, студенти, яким близьке те, про що вони говорять. Так з’явилися сюжети про капоейро, паркур, графіті, дієти і фігури, бойовий гопак, страйкбол, комп’ютерні ігри.

Найбільша проблема сучасної молоді – брак спілкування з дорослими. І від цього браку мудрих порад і адекватного погляду на власне життя, молоді люди, які вимушені самотужки вирішувати свої проблеми, роблять неабияку купу помилок.  Через що батьки закривають очі на виховання власних дітей? Здебільшого через те, що вони переконані – виховувати їх мають у школах.

Програма "Індиго" створена для дітей, має на меті допомогти розібратися в собі, знайти найцікавіше в цікавому, і - несподіване у простому, підняти планку сприйняття себе і довколишнього світу!
Ніхто не зрозуміє тебе краще, ніж твої однолітки!

Читайте також: