:
Дітям до 16: розкрий свій талант на Першому Національному!

Дітям до 16: розкрий свій талант на Першому Національному!

09 листопада 2010

Кожну п'ятницю о 16:00 на Першому Національному виходить проект програми "Нащадки" під назвою "Твоя хвилина на Першому". Це шоу талантів, на якому хлопці можуть проявити себе і заявити на всю країну про свої досягнення, про те, чим вони по праву можуть пишатися. А переможець отримає можливість стати зіркою Новорічного шоу на першому каналі і виступити на одній сцені з найкращими артистами країни! Учасники проекту - діти молодше 16 років - саме в цьому і полягає його унікальність, оскільки в інших програмах подібного жанру продемонструвати свої здібності можуть тільки молоді люди, які подолали цей віковий бар'єр.

Для того, щоб потрапити на проект, хлопцям потрібно лише зателефонувати до редакції каналу по телефону і зареєструватися в якості учасника, після чого потрібно заповнити анкету. А далі вже справа техніки: кожен учасник отримує свою особисту хвилину на Першому - можливість у прямому ефірі довести всій України, що талант визначає не вік, а фантазія, вигадка, особисті якості і завзятість у досягненні мети.

Кожну п'ятницю від 16 до 18 юних талантів змагаються між собою за пальму першості і шанс стати теле-зіркою, адже переможець покаже свій номер на Новорічному шоу на Першому каналі! А вирішувати, хто ж стане цим щасливчиком, будуть журі проекту і телеглядачі за допомогою on-line голосування - саме вони виберуть найобдарованішого серед фаворитів кожного окремого випуску "Твоєї хвилини на Першому".

Безумовно, виділити одного-єдиного серед десятків блискучих і неповторних надзвичайно складно. Журі не ставлять оцінок, бо не існує такої шкали, яка дозволила б умовно визначити рівень безцінних в своїй розмаїтості талантів, якими володіє кожен юний учасник проекту. У даному питанні немає місця умовностям, і шанси рівні. Тому переможцем стане той, хто зуміє розпорядитися своєю "хвилиною слави" максимально ефективно і показати все, на що він здатний.

Між іншим, фіналістом випуску не обов'язково повинен виявитися лише один з учасників талант-шоу. Так, минулої п'ятниці, 5 листопада, переможцями ефіру стали відразу четверо обдарованих дітлахів - журі так і не змогли визначитися, хто найбільше їх вразив. Це 9-ти річний Назарій Крижанівський з міста Обухів, який розсмішив поважних засідателів веселим гумористичним етюдом, і дитячо-юнацький колектив "Аллі-ап!" - Ксенія Колесникова, Ірина Паренюк та Анастасія Євдокимова. Дівчата показали номер "Таємниця морських глибин", підкоривши журі складністю виконання елементів та екстравагантністю костюмів.

Не прогав свій шанс - Перший Національний чекає на тебе на проекті "Твоя хвилина на Першому"! Якщо ти талановитий, сміливий, активний - приходь і доведи це всій Україні вже зараз, не чекаючи, поки стукне 16. Країна повинна знати своїх героїв, а тим більше, маленьких, оскільки діти - це її майбутнє!

Читайте також: