:
Перший Національний покаже серіал

Перший Національний покаже серіал "Торгаші"

10 листопада 2010

Перший Національний покаже романтичну комедію про двох математиків,  що вирішили кардинально змінити вид своєї діяльності.

Міні-серіал "Торгаші" – це історія двох молодих математиків, чиї перспективи на блискучу кар'єру перевернув дефолт. І тоді вони вирішили застосувати свої таланти на ринку – звідси і назва "Торгаші". Спочатку – міні-пекарня, потім – власний кіоск і, нарешті, пройшовши усі етапи ринку, математики стають власниками великого комп'ютерного салону.

Але головне у фільмі, на думку його авторів, не сходження по соціальних сходах, а любов і сімейні взаємини. Одну з головних героїнь Аллу (Інна Гомес), дружину персонажа Страхова, спокушає якийсь багатий і цинічний банкір (Івар Калниньш, що зіграв цього разу негативного героя). Алла, що закохана у фінансиста і любить убогого чоловіка, не може вирішити, з ким їй залишитися. Друга героїня, розібравшись у складнощах шоу-бізнесу, стає солістом вокального тріо.

Це сюжет з життя сучасних людей, які щоденно з пучини життєвих негараздів, бідності і безвиході рятують свою любов.
Режисер фільму Тетяна Магар. У ролях: Данило Страхов, Інна Гомес, Віктор Степаненко, Любов Толкаліна, Іварс Калниньш, Олександра Назарова, Володимир Горянський, Лесь Задніпровський.

У п'ятницю 12 листопада о 13:00 глядачі Першого зможуть побачити відразу першу і другу серії фільму (з повтором у суботу 13 листопада в 11:55), у суботу 13 листопада о 19:05 – третю і четверту (з повтором у неділю 14 листопада о 11:20).

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: