:
Національна телекомпанія України і агентство

Національна телекомпанія України і агентство "Інтерфакс-Україна" запускають громадсько-політичний проект "Онлайн"

10 листопада 2010

Національна телекомпанія України і агентство "Інтерфакс-Україна" оголошують про запуск спільного громадсько-політичного проекту "Онлайн".

Метою проекту є висвітлення діяльності представників органів державної влади і місцевого самоврядування, політичних партій і громадських рухів, великого, середнього і малого бізнесу шляхом проведення публічних заходів у формі прес-конференцій або брифінгів і їх освітлення в засобах масової інформації.

Прес-конференції проводяться в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна".

Висвітлення прес-конференцій відбувається завдяки технічним можливостям Першого Національного та інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна".

НТКУ забезпечує трансляцію значної частини прес-конференції у прямому ефірі Першого Національного. Тривалість програми близько 15 хвилин.

Крім того, Національна телекомпанія України надає запис повної версії прес-конференції і безкоштовну передачу сигналу зацікавленим у використанні цього заходу як інформаційного приводу для підготовки власних матеріалів засобам масової інформації.

Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна" розміщує в стрічках новин і на сайті агентства (www.interfax.com.ua) анонси прес-конференцій і оперативну інформацію про проведення заходу в рамках корпоративних стандартів. Ця ж інформація буде доступна і на офіційному сайті Першого Національного (www.1tv.com.ua).

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: