:
Перший Національний починає мовлення на території Росії

Перший Національний починає мовлення на території Росії

11 листопада 2010

З 30 листопада Перший Національний розпочинає цілодобове мовлення на території Росії в пакеті НТВ+.

Для мовлення Перший використовуватиме власні технічні можливості, спеціально для цього зараз проводиться модернізація однієї з АСБ каналу. В разі виникнення непердбачуванних технічних проблем, можливі зміни в часі запуску міжнародної версії.

Контент ефіру – програми власного виробництва Національної телекомпанії та проекти, на які є ліцензії на міжнародне мовлення. Наразі триває формування сітки мовлення міжнародної версії Першого Національного.

Нагадаємо, що Перший Національний у вересні 2010 року отримав ліцензію від Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на супутникове мовлення під логотипом "Перший Ukraine" на супутнику Sirius 4 на територію України та інших країн у межах упевненого прийому сигналу. Згідно з отриманою ліцензією, мова міжнародного Першого Національного становитиме не менше 75 % української мови. Формат каналу – інформаційно-розважальний.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: