:
Останні дні підготовки перед Дитячим

Останні дні підготовки перед Дитячим "Євробаченням–2010"

11 листопада 2010

Більшість учасників проводять останні дні до конкурсу в напрузі і не тільки в емоційній, а й  фізичній.

Поки наша українська представниця Юлія Гурська п'ять днів в Керчі спільно з балетом "Аліса" інтенсивно займалася пластикою і сценічної хореографією, її суперники так само не покладаючи рук готувалися до конкурсу.

Данило Козлов, представник Білорусії, спробував себе в новому амплуа - ді-джеєм на радіо "Мінськ", йому пощастило самостійно представити свою пісню білоруським радіослухачам і отримати неоцінений досвід спілкування в радіоефірі. Також  білоруський конкурсант готується і морально - відвідує своїх співочих колег. На початку місяця Данило побував в гостях у дитячого білоруського ансамблю "Хвілінка" і навіть заспівав з ними пісню.

Бельгійські учасниці Джил і Лаурен, крім щоденних танцювальних вправ, готують спеціально для конкурсу яскраві та гламурні наряди. Крім цього дівчата вирішили звернути увагу і на вокал -  декілька разів займалися з викладачем. Ну а якщо краса, вокал і танці будуть недостатньо переконливі, то схилити телеглядачів на бік бельгійок зможе яскраве феєрверк-шоу під час виступу.

Вірменія з розмахом промотує свого конкурсанта. 12 листопада представники вірменського посольства спільно з вірменською громадою в Білорусії проведуть захоплююче концерт-шоу за участю їх представника Володимира Арзуманяна та найяскравіших зірок вірменської естради.

Македонія посилено зайнялася медіа-розкручуванням Ані Вітрової - презентували на телебаченні кліп, випустили промо-диск. Але Аня особливо не зациклюється лише на конкурсі й далі спокійно займається своєю співочої діяльністю. Зовсім нещодавно вона брала участь у фестивалі "Вердіноте", який відбувається в Італії. Крім великої кількості комплементів привезла з собою й нагороду - Срібну нотку.

На Мальті ж Ніколь Аццопарді готується морально. Для підтримки, конкурсантка зі своїми членами сім'ї та родичами, була запрошена до резиденції президента країни в Сен-Антоні. Джордж Абела подякував Ніколь за її внесок у промоушен мальтійської мови за кордоном. Адже свою пісню "Knock Knock!... Boom! Boom!" конкурсантка буде співати рідною мовою.

До початку Дитячого "Євробачення" залишилося зовсім небагато, всього 10 днів. Крім самих учасників готуються до прийому гостей і організатори конкурсу. Так білоруський дизайнер Лора Павлова розробила неймовірні сувеніри на пам'ять - це ексклюзивні валянки. Адже конкурс проводитиметься напередодні зими, тому так важливо подарувати щось тепле і колоритне.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: