:
Стань одним з

Стань одним з "нащадків" Першого Національного!

12 листопада 2010

Перший Національний запрошує тебе взяти участь у кастингу на місце ведучого популярного молодіжного ток-шоу "Нащадки"! Якщо ти активний, харизматичний і талановитий – не впусти свій шанс стати частиною команди.

Програма виходить у прямому ефірі по буднях о 16:00. Її ведучі – це відомі молоді українці: Вадим Олійник, Володимир Дантес, Максим Барських, Регіна, Ліна Міцукі, Олена Виноградова, Аліса Тарабарова, Ніка Синічкіна та Тімур Мірошниченко. Зрозуміло, що зірки не встигають за динамікою виходу "Нащадків": гастролі, зйомки, записи – їм скрізь треба встигнути, а доба, на жаль, триває тільки 24 години. Що й говорити – на відпочинок, якого потребує кожна жива людина, у них взагалі критично не вистачає часу!

Тому з настанням нового 2011 року улюблених ведучих, які були з Вами увесь цей час, замінять прості українські молоді люди. Хоча, звісно, не такі вже вони і прості, якщо їм до снаги стати обличчями такого екстравагантного й унікального шоу, як "Нащадки" на Першому Національному.

Отже, серед претендентів на ці відповідальні "посади" творці шоу відберуть 2–3 пари. Але одразу наголосимо, що кількісних меж на Першому не існує. Якщо серед юнаків і дівчат, які пробуватимуть свої сили як ведучі "Нащадків", виявиться більше шести креативних, обдарованих претендентів, то в команду обов’язково заберуть усіх! Жоден геній не залишиться в резерві – всі одразу потраплять на передову.

Тож не втрачай можливості стати зіркою! Якщо ти молодший 23 років, маєш безліч цікавих ідей, якщо ти неординарна та енергійна особистість – телефонуй за номером 481-46-46 гостьовим редакторам проекту "Нащадки", реєструйся як учасник відбору та бери участь у кастингу. І пам’ятай: часу тобі виділять дуже мало – за півтори хвилини мусиш встигнути продемонструвати всю потужність своєї харизми.

Не зволікай, телефонуй уже зараз! Перший Національний та молодіжне шоу "Нащадки" чекають саме на тебе!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: