:
Дитяче

Дитяче "Євробачення": Перший Національний готує багато матеріалів для глядачів

14 листопада 2010

15 листопада 2010 р. в Мінську розпочинається тиждень Дитячого "Євробачення", який завершиться концертом 20 листопада цього року в "Мінськ-арена". Україна вже вп’яте бере участь в улюбленому сімейному шоу Європи.

Наразі Перший Національний готує багато матеріалів (щоденники, сюжети, публікації на сайті тощо) присвячені конкурсу. Уся  інформація зібрана з різних електронних джерел, яка може бути використана для написання інформаційних матеріалів для сайту Першого, зберігається в адмін-ресурсі. Через технічні несправності (у зв’язку зі збоєм в роботі Інтернету 12 листопада 2010 р.) інформація, яка була взята з сайту www.analitika.at.ua ("Детское Евровидение-2010 может стать последним", від 18.10.10 р.) для подальшого її розгляду і можливого використання у написанні матеріалів стосовно конкурсу випадково активувалася на сайті  Першого Національного.

Перший Національний приносить свої вибачення читачам сайту за технічні несправності і не несе відповідальності за зміст матеріалу, який був взятий з сайту www.analitika.at.ua.

Читайте також: