:
До уваги представників ЗМІ! 16 листопада -

До уваги представників ЗМІ! 16 листопада - "тарілочка" гумористичної теленовели Андрієнка "Кумські байки"

15 листопада 2010

Перший презентує "Кумські байки": гумористична теленовела двох сімей

Перший Національний спільно з продюсерським центром "Аврора" запускає нову теленовелу "Кумські байки". Прем’єрний показ відбудеться на Першому вже в січні 2011 року.

Легкий та іронічний гумористичний серіал про те, як у сучасному світі уживаються українська та російська родини, без сумніву, сподобається глядачам.

Ідея, сценарій та режисура – Віктор Андрієнко та Ігор Письменний.

Реалії ХХІ століття жодним чином не вплинули на загальні людські цінності та відносини. Суєта, проблеми, демократія, нескінченні вибори, затори на дорогах, глобалізація й мізерні зарплати. А серед цієї метушні на карті України легко можна відшукати місто, де в одному будинку живуть дві родини, які чверть століття ділять на двох один під'їзд, один поверх, один балкон, один тамбур... Історії цих сімей настільки тісно переплелися одна з одною, що затягнулися у міцний вузол. Об'єднує наших сусідів не тільки спарений телефон і загальна труба з гарячою водою, але і спільне минуле – образи, інтриги, плітки, а разом з тим і багато радісних моментів життя.

У слов'янській культурі кумівські стосунки завжди мали особливий статус і несли в собі харизму відвертості, щирості, і, як не парадоксально – заздрості, яка не піддається жодним логічним поясненням. Досить згадати лише кілька висловів і прислів'їв, якими багатий слов'янський фольклор: "Кум королю, сват міністру", "Краще дармівщини - тільки кумівщина", "Не хочеш страти – не сунься ні в куми, ні у старостів!", "Кого люди за люди мають – з тім ся кумають"...

Як часто відбувається в житті, джерелом конфліктів між кумами найчастіше стають щоденні проблеми, від яких у наш час не застрахований ніхто. А масла у вогонь підливають друзі, знайомі, колеги і сусіди – мимовільні глядачі та учасники сімейних баталій двох кумів ...

Телевізійна гумористичний новела "Кумові байки" – лірична сімейна комедія з елементами ексцентрики. Гумор – життєвий і іронічний, як і ситуації, в які потрапляють наші герої.

У ролях: Віктор Андрієнко, Василь Бендас, Ігор Письменний, Наталія Гнітій, Валерій Чигляєв, Ігор Арнаутов, Вікторія Сиротіна, Азіза Ібрагімова, Антон Колесніков, Олександр Григорьєв, Ігор Мірошніченко, Олена Колісніченко, Вячеслав Гіндін, Михайло Озеров, Ігор Тимошенко, Володимир Комаров.

16 листопада, в День працівників телебачення та радіомовлення, о 13:30 на Першому Національному відбудеться символічне розбиття тарілки, що символізуватиме про початок знімального процесу "Кумських байок".

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у заході та поспілкуватися з творчою групою і акторами нового гумористичного серіалу.

Акредитація за телефоном: 067 236 56 89        

Іронічна атмосфера фільму "Кумські байки" дасть змогу глядачеві відпочити і відключитися від проблем. Гумор – легкий, добрий, веселий, що дає заряд позитивної енергії.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: