:
Перший відкриє глядачам

Перший відкриє глядачам "Магію цирку"

15 листопада 2010

Перший Національний приєднався до нового проекту Європейської мовної спілки (EBU) "Магія цирку".

Міжнародний телевізійний проект "Магія цирку" – це абсолютно нове телевізійне шоу, створене ЄМС.

Участь у шоу беруть діти – учні циркових шкіл віком від 9 до 13 років.

Відбір учасників проводиться через національний відбір за форматом, який вибирає мовник, але з активним залученням дітей-учасників, а саме: діти мають брати активну участь у підготовці номера, у виборі музики та костюмів тощо.

Для участі в Шоу НТКУ має відібрати 5 номерів, з яких в подальшому ЄМС обере 3. Таким чином, від України в Фінальному Шоу візьмуть участь 3 циркові номери.

Тривалість виступів:

  • для індивідуального виступу – від 2 хвилин 30 секунд до 3 хвилин 30 секунд;
  • для групового виступу – від 2 хвилин 30 секунд до 5 хвилин.

Цього року Перший Національний, транслюватиме шоу "Магія цирку" без участі українських представників. Але вже наступного року НТКУ буде активним учасником проекту і талановиті маленькі вихованці циркових шкіл України представлять нашу країну в проекті. Спеціально для цього проекту Перший Національний проведе національний відбір.

Цьогорічне шоу "Магія цирку" відбудеться 27 листопада в Женеві, участь у ньому братимуть 6 країн. Глядачі Першого Національного зможуть побачити повну версію шоу в ефірі під час новорічних та різдвяних свят.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: