:
На Першому – прем’єра мультфільмів

На Першому – прем’єра мультфільмів "Народна мудрість"

17 листопада 2010

17 листопада на Першому Національному прем’єра мультиплікаційних фільмів "Народна мудрість"! Уся багатоманітність та різнобарв'я українського колориту, що яскраво відобразився в прислів’ях і приказках, відтепер оживуть на екрані. І хоча прийнято вважати, що мультфільми дивляться тільки діти, творча група проекту переконана – "Народна мудрість" стане до вподоби усім, і її дивитимуться цілими родинами.

Режисер мультиплікаційного циклу "Народна мудрість" Степан Коваль.

Степан Коваль – режисер анімаційного кіно, володар "Срібного ведмедя" на фестивалі "Берлінале" та призу глядацьких симпатій у Мадриді, який він отримав нещодавно. Одна з найвідоміших робіт Степана Коваля – мультфільм "Йшов трамвай № 9" – нагороджена дипломом "За почуття гумору і стилю" на фестивалі "Кіно-Ялта–2002" і Головним призом МКФ "Крок-2002".

Перші дві серії дивіться протягом дня на Першому. Також ви можете подивитися їх на офіційному сайті Першого Національного за наступним посиланням.

Усього в ефір вийде 50 серій.

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: