:
Програма соціальних розслідувань

Програма соціальних розслідувань "Ревізор" пішла до ворожок

18 листопада 2010

На Першому Національному в програмі соціальних розслідувань "Ревізор" стартував цикл сюжетів про провидців, ворожок і цілителів. Журналіст Олена Солодовникова розслідує всі аспекти діяльності езотериків, репортажі містять гумористичні експерименти.

"Ревізор" пропонує своїм глядачам спостерігати за результатами експерименту, мимовільними учасниками якого стають звичайні люди. Для цього Тамару Бондарчук – інформаційного продюсера проекту – переодягли і замаскували під ворожку, видали їй автентичного вигляду скляну кулю, традиційно лисого кота породи сфінкс і "відправили в поле" під псевдонімом Амара.

Імпровізована ворожка "промишляла" поблизу станції метро "Дорогожичі", а знімальна група "Ревізора" стежила за її професійними успіхами, фіксуючи їх на камеру. Або "провидиця Амара" виявилася надто переконливою в новій для себе ролі, або настільки велика у людей спрага зазирнути в майбутнє, – клієнтів на сакральні послуги вуличної ворожки виявилося хоч відбавляй! Перехожі дійсно вірили всьому, що пророчила їм новоспечена ворожка.

Переглянути сюжет можна на сайті Першого Національного за наступним посиланням.

У наступному випуску програми дивіться сюжет про телевізійних ворожок, у якому на вас чекає ще більш цікавий експеримент. Затятий противник "пророчої" діяльності українських езотериків, народний депутат, який прагне покласти край діяльності екстрасенсів і ворожок, поміняється з ними ролями і сам стане мішенню для ворожок. Знімальна група з його фотографіями відправиться до провидиць, а що буде далі – ви дізнаєтесь у суботу, о 18:20.

Не пропустіть 20 листопада новий випуск програми "Ревізор", присвячений ворожкам та екстрасенсам, тільки на Першому Національному!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: