:
На вихідних Перший покаже два фільми з Аллою Пугачовою

На вихідних Перший покаже два фільми з Аллою Пугачовою

19 листопада 2010

20 та 21 листопада Перший Національний покаже два фільми, головні ролі в яких виконує Алла Пугачова.

У суботу 20 листопада о 12 годині – художній фільм "Жінка, яка співає".

Фільм про долю естрадної співачки Анни Стрельцової. Кілька разів у неї виникає бажання залишити сцену, оскільки їй здається, що у неї немає матеріалу, на якому вона могла б повністю розкрити свій талант. Але вона шукає і знаходить свій стиль, свій жанр, свої пісні. Співачка проходить непростий життєвий шлях: розлучається з чоловіком, стає матір'ю і, нарешті, переживає велику сильне почуття.

Режисер фільму О. Орлов. В Ролях: Алла Пугачова, Алла Будницька, Олександр Олександров, Володимир Шубарін.

У неділю 21 листопада об 11:50 – художній фільм "Прийшла і говорю".

"Прийшла і говорю" – фільм про один з етапів творчого шляху російської зірки Алли Пугачової. Він став другим кінофільмом у кар'єрі співачки після "Жінки, яка співає". Матеріалом цього кінорев'ю стали виступи артистки під час гастрольних поїздок і зйомок, її інтерв'ю та репетиційна робота першої половини 1980-х років. У картині звучать пісні, більшість з яких стали хітами свого часу.

Режисер фільму Наум Ардашніков. Автор сценарію Ілля Резнік.

Дивіться класику радянського кіно на Першому Національному!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: