:
10 червня Перший покаже святковий концерт відкриття Чемпіонату світу з футболу 2010

10 червня Перший покаже святковий концерт відкриття Чемпіонату світу з футболу 2010

03 червня 2010

Головною спортивною подією цього літа, без сумніву, стане Чемпіонат світу з футболу. Вже через тиждень, 10 червня, на стадіоні  «Орланд» в Йоганнесбурзі відбудеться святковий концерт, присвячений відкриттю турніру.

Організатори Чемпіонату світу з футболу розповіли, що на сцену вийдуть як місцеві популярні виконавці, так і імениті світові зірки. Свою згоду підтвердили група Black Eyed Peas і R&b-виконавець Джон Ледженд, Аліша Кіс та Шакіра, яка разом з групою Freshlyground виконає офіційний гімн Чемпіонату світу – пісню "Time for Africa" ("Час Африки").

Генеральний секретар ФІФА Джером Валк заявив, що дуже вражений складом учасників шоу, приуроченого до відкриття першості світу. "Те, що нам вдалося зібрати настільки талановитих виконавців, свідчить про дивний зв'язок футболу і музики", – відзначив Валк.

Перший Національний у прямому ефірі транслюватиме святковий концерт, присвячений відкриттю Чемпіонату світу з футболу 2010. Трансляція розпочнеться о 21:00.

Чемпіонат світу з футболу проходитиме в ПАР з 11 червня по 11 липня 2010 року. Цей турнір стане першим в історії Чемпіонатом світу з футболу, який прийматиме африканська країна.

Читайте також: