:
Презентація сайту

Презентація сайту "Євробачення-2011" відбулася!

30 листопада 2010

Тепер зірки стали ще ближчими!

26 листопада офіційно стартував сайт національного відбору "Євробачення-2011". До цього часу цей веб-ресурс місяць працював у тестовому режимі і вже встиг викликати чималий суспільний резонанс. За час бета-тестування сайт відвідали понад 360 тисяч людей і переглянули близько мільйона сторінок. Ресурс "Євробачення-2011" просто "підірвав" Інтернет, як  описали реакцію на появу сайту ЗМІ.

За оцінками розробників, на сайті весь цей час буквально "жили" 12000 людей (враховувалися ті, хто зробив більше 200 відвідувань за місяць): переглядали відео з блогів конкурсантів, залишали свої коментарі і, звичайно ж, активно голосували.
В оновленій версії сайту істотно посилена система безпеки – тепер голосувати зможуть тільки зареєстровані користувачі.

Голосування почалося заново, та для порівняння доступні і попередні результати. У національному відборі "Євробачення-2011" переможця визначають телеглядачі і журі, тож сайт допомагає скласти об'єктивну картину щодо кожного артиста.

Творці сайту акцентували увагу на високій функціональності і нових можливостях для користувачів. Це єдиний сайт, де журі й артисти, користуючись особистими акаунтами, оперативно розміщують відеокоментарі в спеціально створених для них відеоблогах.

Такі інновації піднімають на якісно новий рівень інтерактивні можливості не лише зірок, але і їх фанів. Тепер кожен зареєстрований користувач може залишити свій відеокоментар на підтримку улюбленого виконавця, а кращі з них потраплять в ефір національного відбору "Євробачення-2011", де їх побачить не лише сам артист, але і мільйони телеглядачів. Залишити відеокоментар дуже просто. План дій юзера: веб-камера, доступ в Інтернет і два "кліки" миші.

Кожен відвідувач сайту може взяти безпосередню участь у підтримці конкурсанта, а не просто переглядати новини чи стежити за ефірами. Це і відрізняє "Євробачення-2011" від безлічі інших сайтів. Незалежні фахівці прогнозують, що відеокоментування – це крок у мабутнє Інтернет-ресурсів. Він уже зараз стрімко набирає популярність у світі, адже є простим у користуванні та висловлює справжню людську емоцію, а не "голий" текст.

"Національний відбір показав найкращих виконавців українського шоу-бізнесу, претендентів на право представляти Україну у найбільш рейтинговому пісенному конкурсі – "Євробачення".  Веб-проект – це не сайт окремого конкурсу, це онлайн щоденник усього українського шоу-бізнесу. Тут відібрані кращі  молоді виконавці України. Ми публікуємо найсвіжіші новини з перших вуст про 35 найбільш яскравих молодих представників українського шоу-бізнесу. Ми подаємо вам зірок у новому ракурсі: справжніх, як у повсякденному житті", – прокоментував Дмитро Носіков, генеральний директор Online 1 під час презентації.

Тож приєднуйся до величезної армії вболівальників "Євробачення 2011"! Найсвіжіші новини, враження журі та конкурсантів, ексклюзивні відео вже чекають на тебе! Скажи зіркам свою думку особисто. Переможця обираєш ти!

"Перший Національний"– загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття в панелі GFK - 97,6%. Середньодобова частка аудиторії "18+" за 2010 рік становить 2,59% (загальна аудиторія). Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Читайте також: